Suksikirjasto - Huolletut hiihtovälineet lainaksi!
Hiihto ja pyöräilyJulkaistu: 13.11.2023 13.15

Suksikirjasto - Huolletut hiihtovälineet lainaksi!

RaKen suksikirjasto on Lions Clubin, Simeonin ja Korsisaaren tukema. Kirjastosta löytyy perinteisen ja luistelutyylin välineet ja ne vuokrataan kokonaisena settinä (sukset, sauvat ja monot). Välineet ovat hyväkuntoisia, huollettuja ja valmiina ladulle. Välineitä löytyy lapsista aikuisille.

Välineet voi vuokrata koko kaudeksi tai päiväksi. Päivävuokraus sopii hyvin esim. koululaisen liikuntatunneille tarvittavien välineiden tarpeeseen. Päivävuokrissa haku ja palautus tapahtuu RaKen hiihtotreenien yhteydessä (ma ja to) tai Kehityksen majan hiihtokahvilan ollessa auki. Päivävuokraa voi hyödyntää myös viikonloppuisin Kehityksen Majan kahvilan ollessa auki, jolloin välineiden nouto ja palautus tapahtuu saman päivän aikana majan aukiolon mukaan.

Välineitä saa hiihtokauden aikana lainata veloituksetta seuran harjoitusten ajan arkena maanantaisin ja torstaisin.

Varmista välineiden saatavuus etukäteen alla mainitulta yhteyshenkilöltä ja tule hyvissä ajoin paikalle välineiden noutoa varten.

Ensimmäinen välineiden luovutus:

La 25.11. klo 14:15

Su 26.11. klo 9

Kausivuokrausta varten järjestetään muutama keskitetty noutoajankohta, jotka ilmoitetaan myöhemmin. Seuraa ilmoittelua tai kysy yhteyshenkilöltä.

VUOKRAHINNASTO

Kausivuokra
Aikuiset 180 €
Juniorit 100 €
Lasten Optigrip 40 €
Ensisuksisetti 20 €

Päivävuokra
Aikuiset 5 €
Juniorit 5 €
Lasten Optigrip 5 €
Ensisuksisetti 5 €

Rullasuket
Kausivuokra 180 €

RaKen hiihto- ja pyöräilyjaoston harrastajajäsenille vuokrahinnasta -50%. RaKen hiihto- ja pyöräilyjaoston urheilijajäsenille, jotka osallistuvat yhteisiin hiihtotreeneihin, on kausivuokra 0 €.

Yhteyshenkilö
Annika Eskelinen
anniakka@gmail.com / 0405612180

Maksaminen
Maksu suoritetaan Mobilepaylla numeroon 59931 (RaKe Suksikirjasto) tai tilisiirtona Rajamäen Kehitys / maastopyöräily FI14 4260 0010 4151 38, viestikenttään teksti "suksikirjasto". Vuokrahinta maksetaan etukäteen ja tosite maksutapahtumasta lähetetään sähköpostilla yhteyshenkilölle ennen noutoa.

Vuokrausehdot

  • Välineitä vuokratessa on esitettävä henkilöllisyystodistus.
  • Vuokrahinta veloitetaan etukäteen.
  • Vuokraaja on velvollinen palauttamaan välineet vuokra-ajan päättyessä. Myöhästymisestä kirjastolla on oikeus periä lisähinta hinnaston mukaisesti.
  • Vuokraaja sitoutuu palauttamaan välineet siinä kunnossa, kun ne olivat vuokralle annettaessa, ja tarvittaessa korvaamaan vahingoittuneet tai kadonneet välineet. Välineiden kunto tarkistetaan ennen vuokraamista ja palautuksen yhteydessä.
  • Vuokravälineiden käyttö tapahtuu vuokraajan omalla vastuulla.

Rajamäen Kehitys ry

Kiljavantie 231

05200 Rajamäki


Y-tunnus 0598128-2