Helteinen eloturnaus
Julkaistu: 14.08.2023 22.18

Helteinen eloturnaus

Rake P2011-12 joukkueet osallistuivat Eloturnaukseen elokuun toisena viikonloppuna.
Olimme mukana kaikilla kolmella peliryhmällä. Harraste ja haaste pelasivat Rajamäessä.
Kilparyhmän pelit pelattiin Hyvinkäällä.

Tunnelma oli korkealla kaikissa pelipaikoissa. Pelaajat saivat äänekästä kannustusta. Pelien tulokset tarjosivat kokemusta kaikesta: maistuvista voitoista, ärsyttävistä tappioista ja lohdullisista tasapeleistä.

Rake P2011-12 harraste-ryhmällä oli tavoite lähteä pitämään hauskaa ja siinä samassa oppia jalkapallotaitoja. Tuloksen tekeminen ei ollut tällä kertaa se ensimmäinen tavoite. Harraste saavutti kolme hienoa voittoa ja yhden tasapelin, joten turnaus oli tuloksellisesti varsin onnistunut. Parasta oli kuitenkin nähdä jalkapallotaitojen kehittyvän. Sen myötä myös taktinen osaaminen alkaa nostaa päätään. Poikien iloisista ilmeistä ja yhteisestä tekemisestä näki, että he nauttivat turnauksesta ja pelaamisesta.

Rake P2011-12 haaste-ryhmä pelasi teemalla "neljällä syötöllä puolustus ohitetaan". Se toimi hienosti koko turnauksen ajan. Mutta viimeinen napsu jäi vähän uupumaan. Se johti siihen, ettei kaivattuja maaleja syntynyt. Turnauksen toisena päivänä haaste pelasi hienoa futista: tuli maalipaikkoja ja maalejakin. Lopputuloksena makealta maistuva voitto. Kun sillä tyylillä pelaaminen jatkuu, voitoista pääsee nauttimaan entistä useammin.

Rake P2011-12 kilpa-ryhmä pelasi 2010-syntyneiden kilpasarjassa. Mitali oli tavoitteena, kauas ei jäätykään: 4.sija.
Osa sarjan joukkueista oli 2011 syntyneitä, osa 2010 syntyneitä. Upeasti pojat taistelivat isompiaan vastaan. Fyysinen ero näkyi otteissa, mutta rohkeasti rakelaiset ottivat kiinni ja voittivat kaksinkamppailuja pallosta.
Rake lämpiää peleissä vähän hitaasti ja siinä ehtii vastustaja tekemään avausmaalin. Siitä Rake reipastuu ja aloittaa hirmuisen taistelun, jonka tuloksena tasoitusmaali syntyi. Peli kulki vauhdikkaasti päästä päähän ja maalintekotilanteita oli kummallakin joukkueella. Pelaajien fiilikset olivat ehkä hivenen alavireiset viimeisen pelin tappion jälkeen, mutta valmentajat osoittivat onnistumisen kohtia eri osa-alueilla. Ja kohta pelaajia nähtiinkin jo kannustamassa haastesarjassa pelaavia joukkuekavereita kotikentällä, Rajamäessä.

Sää oli helteinen, onneksi välillä pilvinenkin ja fanit jaksoviat kannustaa. Oli varsin mukava futisviikonloppu!
Tulepa sinäkin ensi kerralla katsomaan pelejä ja nauttimaan futistunnelmasta!

Seuran uusimmat

Rajamäen Kehitys ry

Kiljavantie 231

05200 Rajamäki


Y-tunnus 0598128-2