Kauden 2017 palkinnot jaettu
3.2.2018 20:06 Uutiset / Jaoston pääsivusto

T03 (RaKe/NJS Yj) palkittiin kilpailullisen menestymisen johdosta vuoden joukkueena 2017!

RaKe juhlisti jälleen seuran syntymäpäiviä kauden 2017 päättäjäisten merkeissä, tällä kertaa presidentinvaalit siirsivät tilaisuutta viikolla oikeasta 94-vuotispäivästä, mutta tilaisuus oli silti mukavan lämmin ja kotoisa.

Tilaisuuden avasi seuran puheenjohtaja "Saulista seuraavaksi tärkein mies" Antti Jokiranta. Antti muistutti juhlapuheessaan liikunnan tärkeydestä ja seuran asemasta paikallisena koko perheen liikuttajana. Muistipa hän myös mainostaa tulevan kesän sporttileiriä ja julkaisi seuran some-sisällöntuottokilpailun!


Itse palkintojenjako alkoi kuntojaoston palkittavista, palkinnot kaikille jakoi entinen huippufutari Mika Kottila. Kuntojaoston palkinnot saivat:

  • Vuoden pippurisin pikkususi: Santeri Kahiluoto
  • Vuoden Rake säbääjä: Juho Sares
  • Kuntojaoston vuoden toimihenkilö: Risto "Ripa" Färm

Jalkapallojaoston palkintoja jaettin useassa eri kategoriassa, pienimmille, Prinsessoille, Ritareille, Timanttitytöille (T10-11) ja Pallohaille (P10-11) ripustettiin kaikille mitalit kaulaan merkiksi hienosti pelatusta kaudesta.


Taitokilpailumenestyjät saivat myös ansaitsemansa taitomerkit. Yksi oli jälleen ylitse muiden, kun Oona Sevenius pokkasi kultamerkin lisäksi Uudenmaan piirin mestaruudesta kultamitalin ja Suomen mestaruuskisoista pronssin.

Pronssimerkin saivat: Eevi Hippi, Natalia Lentonen, Nuutti Väärälä, Leo Liitiäinen, Ilari Bister, Leevi Lahti, Topi Bäcklund ja Arttu Heikkinen.
Hopeamerkin saivat: Tytti Petrell, Iida Korhonen, Jasmin Jokiranta, Hilta Heikkinen, Lumi Puskala, Noora Paananen, Roope Kotonen ja Janne Färm.
Kultamerkin saivat: Oona Sevenius, Elizaveta Svintenok, Kiia Pykälistö ja Vilma Koponen.

Vuoden Tsemppari -palkinnot jaettiin yhdelle pelaajalle jokaisesta joukkueesta. Tsemppari treenaa paljon ja on aktiivinen, hän tekee kaikkensa joukkueen eteen, kannustaa ja rohkaisee joukkuekavereita. Hän on esimerkillinen joukkueen edustaja, joka tekee töitä joukkuehengen eteen. Vuoden Tsemppareina palkittiin: Emma Herranen, Nuutti Väärälä, Ilari Bister, Amanda Litukka, Joel Kyntöjärvi, Arttu Heikkinen, Adele Heinonen sekä Annika Arts.


Vuoden Pelaaja -palkinnot jaettiin myös yhdelle pelaajalle jokaisesta joukkueesta. Vuoden Pelaaja on kehittynyt omalla tasollaan, on joukkueen tärkeä tukipilari, joukkuehengen luoja ja koko joukkue seisoo valinnan takana. Useimmista joukkueista Vuoden Pelaaja oli äänestetty pelikavereiden toimesta. Vuoden Pelaajina palkittiin: Iida Heikkinen, Otto Säilä, Joel Jokiranta, Kerttu Rousi, Anton Ilpoinen, Leevi Lahti, Lyyti Matilainen, Oona Sevenius, Susanna Peiponen sekä Miikka Tamminen.


Muut palkintokategoriat ja palkitut olivat:
  • Vuoden Taustahenkilö: Minna Välimäki
  • Vuoden Toimihenkilö: Kimmo Kemppainen
  • Vuoden Jalkapalloteko: P06-07 joukkueen näyttävä osallistuminen Helsinki Cupin avajaiskulkueeseen
  • Vuoden Joukkue: T03 (RaKe/NJS Yj)

Lopuksi jaettiin vielä kaksi kunniamainintaa yli kymmenvuotisesta seura-aktiivisuudesta, sekä menestyksekkään T03-joukkueen luotsaamisesta ja kasvattajakumppanuudesta: T03-joukkueen joukkuuenjohtaja Taru Ruusuvirta-Petrell sekä valmentaja Kaisa Luonuansuu.


Tilaisuuden päätteeksi kahviteltiin ja jutusteltiin mukavia isolla porukalla. Kiitos kaikille paikalla olleille, onnittelut tasapuolisesti kaikille palkituille ja iso kiitos järjestelytoimikunnalle! Vapaaehtoistyöllä saimme jälleen luotua mahtavan elämyksen oman kylän lapsille, kiitos!

Lisää kuvia RaKe Rajamäki Facebook sivuilla - käy tykkäämässä :)   
Lisää uutisia
Rajamäen Kehitys
«  Lokakuu   »
Kategoriat